понеділок, 22 травня 2023 р.

День героїв України.

Щорічно 23 травня українці відзначають неофіційне свято - День Героїв України. Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.



Сьогодні в день герої згадаймо наших земляків-героїв,  які загинули захищаючи Україну. Наші  відважні, мужні земляки  боролися за суверенітет і незалежність України  за  нашу свободу, територіальну цілісність та право жити у вільній, незалежній ,європейській  державі.


Бялуцький Євгеній.


Солонський Денис.

Маслов Андрій.

Кавчук Роман.


В умовах  віроломної, жорстокої , повномасштабної війни росії проти України, наші вояки вкотре довели, що ми гідний, вільний, самодостатній народ, що має свою віру, мову, армію. У боротьбі  з агресором Україна вкотре демонструє незборимість української нації, велич духу українських борців за волю України.

  Наші Збройні Сили захищають не лише Україну, але і Європу від рашистської нечисті.  Війна, на жаль забирає найкращих синів та дочок України. Запрошуємо переглянути відеоспогад та згадати  усіх тих, хто віддав своє життя за Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ.

Слава Героям! Герої не вмирають!



Немає коментарів:

Дописати коментар