пʼятниця, 27 січня 2023 р.

Молитовний сніданок "За мир в Україні"

Сьогодні у Колиндянській територіальній громаді на молитовний сніданок зібрались всечесні отці декан от.Віталій Паламар, от.Зіновій Пасічник, от.Богдан Недільський, сільський голова Роман Клапків, голова районної ради Марія Чупрій, заступник голови військової адміністрації Степан Новінчук, волонтери підприємці, захисник,який перебуває на лікуванні Павло Замлинський, мати загиблого Героя України Оксана Солонська, внутрішньо переміщена Валентина Левченко, старости старостинських округів, начальники відділів громади, щоб спільно подякувати Богу за 2022 рік та попросити благословення на наступний 2023 рік.

Молитовний сніданок є гарною традицією у більш ніж 100 країнах світу і сьогодні, 27 січня 2023 року, вона також стала добрим майданчиком для духовного єднання та порозуміння, а також для підбиття підсумків року, що минає, у Колиндянській сільській раді.
Молитовні сніданки - це гарна нагода для всіх нас об'єднатися, поспілкуватися, навести контакти й домовитися про співпрацю. Адже спілкування, яке освячене молитвою, якимось дивом виводить нашу комунікацію на якісно новий рівень. Людина починає думати не про власну вигоду, а про вигоду для інших. Молитва перетворює егоїзм на альтруїзм. Спільна молитва творить гарну атмосферу для майбутніх добрих починань та для служіння іншим.
Сьогоднішня спільна молитва буде почута Всевишнім і стане оберегом для наших захисників, усіх, хто потребує підтримки та благословення.
Ми маємо ставати з кожним днем ще сильнішими. Ми зобов’язані вистояти та перемогти, аби не залишити цю війну нашим дітям. Усі ми, українці, згуртувалися навколо однієї мети – перемоги над ворогом. Це наша українська земля! Правда за нами і з нами Бог!
Ми дякуємо, нашим духовним наставникам та усім запрошеним, хто сьогодні прийшов розділити радість спільної молитви та спілкування. І нехай у добрих справах допоможе нам Бог!
Усі реакції:
104

Немає коментарів:

Дописати коментар