неділю, 22 вересня 2013 р.

"ЗОЛОТА ОСІНЬ"

"Неповторні барви осені"
  Красива осінь вишиває клени
 Червоним, жовтим, срібним, золотим.
 А листя просить: –
Виший нас зеленим!
 Ми ще побудем, ще не облетим.
                  Ліна Костенко.
Згасло веселе спекотне літечко і вересень став повноправним господарем у природі. Лише вдень пригріває сонечко немов нагадуючи про літо,а вранці та ввечері відчувається прохолодний подих осені. Поля відпочивають після тривалої та виснажливої праці,а садки уже подарували багатий урожай своїм дбайливим господарям.       
   Навкруги – тиша,тільки ледве чути шелест різнобарвного килиму листя,що поволі опадає від найменшого подиху вітру дерев та кущів.Усе це і є ознаками найпрекраснішої пори року,оспіваної поетами,композиторами та художниками – золотої осені.
   Прийшло свято жовтокосої красуні Осені і в нашу  бібліотеку,тому й була організова виставка дитячих робіт на тему «Золота осінь». На виставці були представлені такі роботи,як: дитячі малюнки,квіткові  композиції,кумедні вироби 
з овочів та фруктів – щедрих дарів саду та огороду.

...Осінь, щедра господиня! 
 Гарбузи, картоплю, дині,
 Все зібрала із городу.
Не забула й про погоду:
Заховала у тумані
 Сад, де яблука рум”яні.
 Там, де груші соковиті
 Зранку дощиком обмиті,
Листя жовте розтрусила,
 Де береться в неї сила?
 Осінь гарна молодиця..



   Фантазія дітей принесла свої плоди і протягом тижня виставку  переглянуло багато користувачів бібліотеки. Виставка  була надзвичайно цікавою,веселою та красивою про що свідчили захоплені погляди і схвальні відгуки наших відвідувачів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар